Spletna stran uporablja piškotke

Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik. Spletna stran uporablja začasne sejne piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani za registrirane uporabnike ter analitične piškotke, ki nam olajšajo izboljševanje uporabniške izkušnje.

S klikom na desni gumb soglašate z uporabo analitičnih piškotkov. Strinjam se Ne strinjam se

loading Nalagam...
Zadnji rezultati
Skvarča vs Kotnik 3:6,6:3,2:10Rifel vs Kotnik 1:6,1:6Klemenčič vs Kotnik 6:4,6:7,9:11Šporn vs Klemenčič 1:6,7:6,5:10Turk vs Rifel 1:6,0:6Klemenčič vs Kvas 7:6,6:4Fikfak vs Rifel 2:6,2:6Rifel vs Knez 3:6,3:6Knez vs Fikfak 6:2,6:4Rifl vs Knez 3:6,3:6

Kamniško-domžalska liga za starejše veterane - Duplica premagala Stranje


Kamnik, 24.5.2019 - Včeraj se je na igriščih Tenis klub Duplica odigrala prva letošnja tekma Kamniško-domžalske lige za starejše veterane. Liga je v letošnjem letu doživela nekaj sprememb, najpomembnejša sprememba pa je ta, da se dvoboji igrajo na dva dobljena niza, morebitni tretji niz se igra kot tie-break do deset dobljenih točk. Letos v ligi igra pet moštev: Duplica, Stranje, Mengeš, Komenda in Domžale. Igra se dvokrožno, kar pomeni, da bo neka ekipa z vsako drugo ekipo odigrala dve tekmi, eno v gosteh, eno doma. Tako Dupličani kot Stranjani so nastopili v najmočnejših postavah, odločilni dvoboj pa sta dobila Tone Prešeren in Iztok Krivorotov, ki sta proti Jožetu Štritofu in Franciju Sitarju v prvem nizu rešila dve set žogici. Na fotografiji je predsednik Tenis kluba Duplica Srečko Radulovič, ki je ob zmagi njegovih fantov seveda zelo zadovoljen.

DUPLICA VS STRANJE 2/1

Prešeren/Krivorotov Vs Štritof/Sitar 7/6, 6/3

Ramšak/Urbanija Vs Poljanšek/Žagar 4/6, 6/2, 7/10

Ribič/Završnik Vs Ribič/Korošec 6/3, 6/1

ni komentarjev

Zadnje objave