Spletna stran uporablja piškotke

Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik. Spletna stran uporablja začasne sejne piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani za registrirane uporabnike ter analitične piškotke, ki nam olajšajo izboljševanje uporabniške izkušnje.

S klikom na desni gumb soglašate z uporabo analitičnih piškotkov. Strinjam se Ne strinjam se

loading Nalagam...
Zadnji rezultati
Završnik vs Golob 5:7,6:7Golob vs Završnik 6:2,6:4Golob vs Rutar 6:2,6.1Rutar vs Golob 4:6,1:6Rutar vs Završnik 4:6,1:6Završnik vs Rutar 6:3,6:2Golob vs Slapar 7:5,4:6,7:6Rutar vs Slapar 2:6,2:6Završnik vs Slapar 7:5,7:6Slapar vs Golob 4:6,4:6

Marter po težavah v prvem nizu do zanesljive zmage


Kamnik, 24.5.2018 - Nebo se je včeraj popoldne usmililo igralcev tenisa, igrišča so bila po večdnevnem dežju sicer mehka, a na njih se je dalo igrati. V tekmi druge lige sta se tako lahko pomerila Primož Marter in Boris Božičnik, prvi pa je opravičil vlogo velikega favorita. A Božičnik ni vrgel puške v koruzo še pred tekmo, boril se je dobro in hrabro ter v prvem nizu povzročal velike težave svojemu nasprotniku. Po zmagi  v prvem nizu s 6/4 se je Marter sprostil, začel igrati precej bolje in drugi niz dobil s 6/0. Otvoritvena tekma Kamniške teniške lige v drugi ligi je bila kar zanimiva, v nadaljevanju lige pa bomo prav gotovo spremljali še veliko več "dramatičnih zapletov in razpletov". Med tihimi favoriti za končno zmago je tudi Brane Urankar, sicer eden od trojice veteranov 55+, ki igra v ligi in ki ga vidimo na fotografiji.

ni komentarjev

Zadnje objave